top of page

Su 14.8.2022 klo 12:00 Hotelli Tammer

Salonkimusiikkia ja Brunssi Tammerin tapaan
11539953499790.jpg
HotelliTammer_color_lg.jpg

Salonkimusiikkia ja Brunssi Tammerin tapaan

Tampere Filharmonian Salonkiorkesteri on esiintynyt hieman vaihtuvin kokoonpanoin jo yli kymmenen vuotta. Orkesteri on luonut musiikillaan romanttista vanhanajan tunnelmaa erilaisiin tilaisuuksiin niin Sorsapuiston lammen rusettiluistelussa talvella 2012 kuin Tasavallan presidentin juhlakonsertin vastaanotolla Tampere-talossa 6.12.2013.

 

Merkittävä innoittaja Salonkiorkesterin toiminnalle on ollut se, kun Tampere Filharmonian nuotisto sai lahjoituksena vuonna 2013 edesmenneen Helsingin Poliisisoittokunnan kapellimestarin Arthur Fuhrmannin omistaman nuottikokoelman, joka sisälsi lukuisan määrän salonkityyliin sovitettuja suosikkisävelmiä. 

 

Brunssikonsertin ohjelmassa kuullaan mm. Kreislerin Liebesleid, Elgarin Salut d’Amour, Rubinsteinin Romanssi, Montin Csárdás, Melartinin Perhosvalssi ja Juhlamarssi Prinsessa Ruususesta sekä Merikannon Idylli ja Valse lente.

 

Tampere Filharmonian Salonkiorkesteri

 

Annaleena Jämsä, huilu

Jarmo Hyväkkö, klarinetti 

Tatevik Ayazyan, viulu 

István Szalay, viulu

Maija Juuti, sello

Juha Kleemola, kontrabasso 

Ville Hautakangas, piano

 

Grand Tammerin upeassa juhlasalissa kristallikruunujen alla brunssilla herkutellaan kaikilla aisteilla. Pöytään katetaan korkealaatuisia tuoreita raaka-aineita ja paikallisia erikoisuuksia. Runsas maistuva valikoima pitää sisällään mm. herkullisia leikkeleitä, raikkaita vihanneksia ja hedelmiä, jugurtteja ja marjoja.  Lämpimästä pöydästä löytyy myös metsäsienimunakasta, Tammerin artesaaninakkeja ja herkullisia vohveleita. Leipäpöydässä paikallisen leipomon leipiä, vastapaistettuja croissantteja ja marmeladia.  Herkkusuita hemmotellaan myös vastaleivotuilla muffinsseilla ja muilla herkuilla.

Liput 35, sis. Brunssin / eläkeläiset ja opiskelijat 30 

Lapset ja nuoret -16 v 12

bottom of page